castro Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam Was serdecznie! Mam na imię Patryk i pochodzę z Bytomia. Na co dzień zawodowo jestem operatorem-programistom tokarek CNC i monterem urządzeń diagnostycznych w samochodach. Co mnie skłoniło do tego by się tu pojawić jak każdy ma z czymś problem a ze zakupiłem jakiś czas temu GoPro hero 3 postanowiłem kupić coś co pomorze mi robić zdjęcia i filmiki z nie dostępnych miejsc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lflisiuk Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Witam Serdecznie Mam na imię Łukasz.Jestem jeszcze zielony w rc, moja przygoda z rc trwa niecały rok także nie wiele wiem. Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Witamy OBU nowych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi