mariolotnik Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam wszytskich ! Dawno nic nie pisalem na forum, poniewaz mam malo czasu :-D W poprzednia zime zajalem sie madmanem, ktorego to wlasnie chce Wam przedstawic Zdjecia z budowy (slaba jakosc, robione telefonem [0.3 mpx]): Film z oblotu (krecony telefonem [1.3 mpx], troche wialo a pozatym pierwszy lot tym modelem, wiec nie krecilem zbyt duzo, poniewaz nie znalem modelu): http://szabatowski.livenet.pl/elektryki/bipe/oblot%20MadMan'a.wmv Model robilem na modelarni, za co jestem bardzo wdzieczny mojemu instruktorowi Rafałowi Rajewskiemu (pomimo wszystkich naszych sporow :wink: ). Model w wiekszosci robiony według planow, zmienione zostaly niektore materialy (np wrega silnika, wykonana ze sklejki oklejonej carbonem :wink: ). Jedyny mankament to to ze nie mam kabinki, bede musial zrobic, chyba ze ktos ma kopyto, bym byl bardzo wdzieczny Pozdrawiam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Jakie sa wymiary kabinki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Teraz niestety nie mam jak zmierzyc, po weekedzie bede wiedzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.