mariolotnik Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Witam wszytskich ! Dawno nic nie pisalem na forum, poniewaz mam malo czasu :-D W poprzednia zime zajalem sie madmanem, ktorego to wlasnie chce Wam przedstawic Zdjecia z budowy (slaba jakosc, robione telefonem [0.3 mpx]): Film z oblotu (krecony telefonem [1.3 mpx], troche wialo a pozatym pierwszy lot tym modelem, wiec nie krecilem zbyt duzo, poniewaz nie znalem modelu): http://szabatowski.livenet.pl/elektryki/bipe/oblot%20MadMan'a.wmv Model robilem na modelarni, za co jestem bardzo wdzieczny mojemu instruktorowi Rafałowi Rajewskiemu (pomimo wszystkich naszych sporow :wink: ). Model w wiekszosci robiony według planow, zmienione zostaly niektore materialy (np wrega silnika, wykonana ze sklejki oklejonej carbonem :wink: ). Jedyny mankament to to ze nie mam kabinki, bede musial zrobic, chyba ze ktos ma kopyto, bym byl bardzo wdzieczny Pozdrawiam wszystkich !
mariolotnik Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Teraz niestety nie mam jak zmierzyc, po weekedzie bede wiedzial
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.