krall Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Dużo się tu pisze o modelach DLG. Mam więc dobrą wiadomość dla wszystkich entuzjastów latania modelami DLG. Pierwsze zawody F3K w tym roku i być może jedyne na które nie będzie wymagana licencja i w dodatku w centralnym miejscu Polski: Koninie. Koniec więc z teoretyzowaniem o tym czy tamtym - widzę Was wszystkich na tych zawodach Informacje pod tym adresem: http://f3k.gka.pl/viewpage.php?page_id=23
kosiarzp Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 tak dla pogłebienia wiedzy mojej i innych co nie wiedzą co to są modele DLG
Eryk Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 modele wyrzucane z ręki, szybowce rzecz jasna
Rafal B. Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 tak dla pogłebienia wiedzy mojej i innych co nie wiedzą co to są modele DLG szukaj szukaj szukaj lub google.pl Użycie powyższych opcji nic nie kosztuje a dostarczy odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.