alchemique Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Oto co znalazlem: http://rcskorpion.pl/product_info.php?products_id=1908 Full wypas jak dla mnie tylko ze nie mam modelu zeby je wsadzic:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 "Troszkę" to kosztuje... ale z drugiej strony efekt kosmiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Piękniusie! Bo i sklep bardzo fajny. Polecam - obsługa profesjonalna, dostawa błyskawiczna i z włascicielem pogadać można... Przeliczę te cale na "polskie miary" i jak mi spasi do CSSa 13 w skali 1/6 - /PO-2 w wersji grubo przedwojennej/ to bez wahania biorę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 4 cale to 10 cm. A co do właściciela sklepu - zgadzam się, znam i potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.