kyrneh Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 WitamNazywam się Henryk. Zajmuję się modelarstwem od 5 lat. Do tej pory latałem modelami elektrycznymi teraz przesiadłem się na benzynę.Witam wszystkich i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Witaj} Heniek pochwal się na jaki model się przesiadłeś bo sam nie dawno przechodziłem z elektryka{1.2m yak 54} na benzynę{2,2m extra 330 rc pilot} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Henryk, muszę Cię poprosić o zapoznanie się z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Każdy z członków forum zobowiązany jest bezwarunkowo podać następujące dane:- imię- wiek, datę urodzenia- miejscowość pobytu ( zamieszkania)Obowiązek ten dotyczy zarówno użytkowników już zarejestrowanych, jak i nowo przybyłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi