kuba91 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 witam jestem początkujący i jak wiadomo jestem zielony mam model samochodu spalinowego KYOSHO silnik jakiś GXR i mam pytanie i Volt potrzebuje podgrzewacz a mam taki najzwyklejszy plis o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Do świecy wystarczy 1 cela dobrego akumulatora ni-xx czyli 1,2V. Jak będziesz kupował to wez o poj min. 2000mah bo świeca trochę prądu pobiera i weź jak najlepsze aku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba91 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 a jeszcze mam pytanie jak chce go odpalić o najpierw zakładam klipsa a później ciągnę za linkę czy jak????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Pierwsze (jeżeli silnik wcześniej nie był odpalany przez ok 1,5h) to należy zassać paliwo czy parę razy obróć śmigłem z otwarta przepustnica. Następnie załóż klips i próbuj odpalić silnik. ty masz silnik z szarparka (czyli linka) jeżeli nie to silnik odpalasz palcem albo najlepiej jakimś patyczkiem zęby ci paluchów nie pocięło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 kuba91 co to za tytul ? O czym on mowi lub informuje ?. Prosze zmien tytul na cos mowiacy - tzn. o czym jest ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Pierwsze (jeżeli silnik wcześniej nie był odpalany przez ok 1,5h) to należy zassać paliwo czy parę razy obróć śmigłem z otwarta przepustnica. Następnie załóż klips i próbuj odpalić silnik. ty masz silnik z szarparka (czyli linka) jeżeli nie to silnik odpalasz palcem albo najlepiej jakimś patyczkiem zęby ci paluchów nie pocięło. Już jeden wątek był gdzie wypowiadali się znawcy modeli lotniczych na temat silników samochodowych. Powiedz mi chłopaku po co Ty gadasz w ogóle o jakimś śmigle, patyczkach i pociętych palcach!!?? Co się z wami dzieje?? co to za tytul ?O czym on mowi lub informuje ?. Wcześniej był taki tytuł? Nie widać aby był zmieniany a teraz jest "początkowy" - jednym słowem też tragedia więc jeśli ktoś zmieniał tytuł to nadal ewidentnie nie użył głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Samo kasowanie takich kwiatków to za mało :evil: Na razie przyjmuję metodę, że blokuję wątek i za jakiś czas skasuję. Może podziała to trochę jak przykład dla innych. I moja wielka prośba: piszcie tytuły tak, żebyście mogli korzystając z wyszukiwarki znaleźć je za kilka miesięcy. Unikniemy powtarzających się dyskusji na podstawowe tematy i kręcenia się wokół własnego ogona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.