mlody25 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 UWAGA !! Minimalne zamówienie 5 arkuszy. Jest to związane z bezpieczeństwem przesyłki. Ostatnio klient zamówił 2 arkusze i paczka dotarła do klienta uszkodzona. Przy 5 sztukach paczka jest w mirę sztywna co zapewnia bezpieczeństwo w transporcie troche mnie to wyniesie... ale te 5 arkuszy wystarczy na model nie??? aha a jakichś listewek sosnowych czy balsowych nie bede potrezbowal??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ...chyba, że masz w pobliżu sklep typu "Obi", "Castorama" to podobno tam jest. A słyszałem, że do tego modelu potrzeba po ok. 2 płaty [6mm i 3mm] :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Temat długo leży ale do piero teraz na niego wpadłem mowa o temacie modelu NEMO jak myślicie opłaca sie go kupywać znalazłem taki zestaw: http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p1898,nemo-3d-airplane-zestaw-rc-e-sky czy zawiera on juz wszystko? bo tak pokręcili że juz nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Kompletny, zdalnie sterowany model samolotu z silnikiem elektrycznym. Idealnie nadaje się dla początkujących do nauki pilotażu. tu jest coś o tym : http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=6330&postdays=0&postorder=asc&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 To Twoje pieniadze i Twoje pomysly. Ja na poczatku przedstawilem Ci droge i jesli punkt po punkcie bedziesz realizowal kolejne ,masz duze szanse latac.To tyle w temacie zmian. Aparatura,bo tak brzmi w miare poprawna nazwa,albo nadajnik . na Twoim miejscu kupilbym raczej z tych ,,normalnych'' czyli nie zabawek.Nie wiem czemu sie upierasz na ten komputer (pewnie o FMS chodzi) ale moze i masz racje.Taniej wyjdzie pozostanie na tym etapie-gierek-symulatorow. Powinienes zaczac raczej od budowy modelu,ale o tym juz pisalem,wiec dalsze zmiany to juz raczej na wlasna reke,a raczej nic dobrego z tych zmian nie wyjdzie :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 tu jest coś o tym : http://pfmrc.eu/viewtopic...der=asc&start=0 marcusie własnie o ten temat mi chodzieło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 KONIEC TEMATU. Temat jest nie na temat. Sugeruje powrot do odpowiedniego dzialu,droge znasz chyba ?.To ten z czerwonymi literami. Nie polecam kontynnuowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.