Kasienka Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Hej mam na imie Kasia 21 latek. Dzieki mojemu partnerowi zaczynam rozumiec to co samoloty RC... Dopiero zaczynamy przygode... Nigdy nie mialam hobby jedynie tylo szydelkowanie Ale zaczyna mi sie podobac sterowanie i kontrolowanie wlasnego samolotu... Mam nadzieje ze szybko dolacze do wszystkich posiadaczy super maszyn Hej mam na imie Kasia 21 latek. Dzieki mojemu partnerowi zaczynam rozumiec to co samoloty RC... Dopiero zaczynamy przygode... Nigdy nie mialam hobby jedynie tylo szydelkowanie Ale zaczyna mi sie podobac sterowanie i kontrolowanie wlasnego samolotu... Mam nadzieje ze szybko dolacze do wszystkich posiadaczy super maszyn Wybacz 23 lata ... Wlasnie sie obudzilam ze minelo to juz dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witamy na forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi