andy2k Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Pojawil sie pierwszy problem,nadajnik przypisuje mi lotki na kanale 2,5 (Mz-18,Easy glider) ale ja chcialbym wykorzystac k5 na gps/wario.W zwiazku z tym moje pytanie,czy wystarczy przypisac w nadajniku wyjscie 5 na 6gdzie mam podpiete sevo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 tak. możesz przypisac w nadajniku 5 kanal na 6 na pewno działa bo tez tak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy2k Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Dzieki Rozumiem ze musze jeszcze zmienic w odbiorniku K5 na sensor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi