norbert171883 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Witam .mam zamiar powoli kompletowac auto rc i cały osprzęt z tym związany. I teraz moje pytanie od czego zacZąć . Sam wolał bym drift i takie auto kompletowac . Ale czy dam radę na dworze cieszyć się z jazdy czy za mały prześwit ?nie równy beton ?mokro ale to mały problem bo silnik bez szczotek itd. . Co polecacie na pocZątek ?koszt w 1000zl może jednak offroad ?za pomoc dziękuję .wolał bym sam wybierać poszczególne części autka . Zgodnie moim okiem wizualnie i potrzebami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Do driftu potrzebny jest jednak kawałek dobrej nawierzchni. Ja swoim pierwszym autkiem do driftu (Maverick Strada DC evo) próby robiłem na kostce chodnikowej to podskakiwał i widać że mu to nie służyło, zawsze to jakieś porównanie do nierównego betonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert171883 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 No dokładnie . Beton pozbruk czy coś innego nie równego tak będzie źle i tak źle . Czyli generalnie musi być mata lub coś prostego w miarę. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ja bym kupił takie : http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=53916 Ale nie mam tyle kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Najlepiej boisko asfaltowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert171883 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Oki czyli nawierzchnia tak jak myślałem . A jakie auto na początek ?drift ?osobiście wolę . Francka auto to pocisk . Fajnie wymiata . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 To nie jest auto do driftu. To jest truggy - Offroad. Onroad to Strada DC = HSP flying fish I lub Tamyja TT01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert171883 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Rozumiem ChodZi mi też czy lepiej kupić na początek autko do d riftu co mi się podoba czy offroad ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jak nie masz terenu do driftu to co Ci z takiego autka które nie dostarczy ci zabawy Offroadem też da się podriftować i to w każdym terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert171883 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 No właśnie zbieram za I przeciw . Jeżeli chodzi o plac 3-4m w kwadracie to jeszcze był coś wymyślił . Ale jeżeli dużo więcej miejsca potrzeba to ciężko. Offroad jest fajny piasek Las .... myślę i myślę . Na pocZątku to temat obszerny .... dzięki za porady . Piszcie piszcie co wybrać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Oki czyli nawierzchnia tak jak myślałem . A jakie auto na początek ?drift ?osobiście wolę . Francka auto to pocisk . Fajnie wymiata . Dobra cena i po driftować można i nie zniknie z oczu skala 1/8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert171883 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jaką cena bo szukałem nie widziałem . Ale móc potęga . Wydaje się mały ale to jest 1/8 280$ hihi pięknie ginie w kurzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brasolin Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Lepszy jest od vandala??. Widzę że silnik ma 1350kv to chyba nie dużo w porównaniu z 4250kv ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert171883 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Silnik słabszy ale fajnie śmiga heheNarazie chcę mieć obraz co moja skromna osoba chcę mieć . I sam nie wiem tyle tego .... Ale mam zamiar z40 lat zyc jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brasolin Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jest modeli bardzo dużo ja już wybieram od listopada i nie mogę sie zdecydować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert171883 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=5MaykO0xoN8 takie oswietlenie jest ok. swiatla osobno sterowane . malo tego takie cos mnie w 100% satysfakcjonuje.i podswietlanie pod autem. spoko bryka wizualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brasolin Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ta fura już na wypasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Taki sterownik do oświetlenia to można sobie dokupić i zamontować. My za Ciebie modelu nie wybierzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert171883 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Kazdym powyzej paru setek bym miał zabawę . Ale ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebulator Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Drodzy koledzy, parametr kv ma się ni jak z wielkością i mocą silnika. A nawet wręcz odwrotnie.To tylko informacja o ilości obrotów na wolt.Dla dużych silników kv musi być mniejsze bo przeważnie potrzebują większych napięć zasilania (4S-6S).Z resztą vandal to skala 1:10 a Basher SaberTooth to 1:8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi