o.patrykmodelarz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witam mam takie pytanie Czy w tym roku oprócz 3 imprez wpisanych w ten kalendarz http://komisjamodelarskaap.pl/wp-content/uploads/2013/12/Kalendarz-2015-projekt-z-2014-12-05.pdf Są jeszcze jakieś inne zawody f3p??? Bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam O.P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarkow Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 To są tak naprawdę tylko dwie imprezy. W F3P są tylko MP. Na Mistrzostwa Świata wystartuje oczywiście tylko reprezentacja. Na AeroMusicals Polish Challenge ( podczas MŚ F3P) może wystartować max 8 Polaków. Imprez jest tak mało bo jest tylko jeden chętny organizator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dziękuje W tym roku miałem zamiar zacząć startować w tych zawodach,ale wydaje mi się ze to nie mama sensu (jak pan myśli?) Te pieniądze przeznaczę na chyba na F3A Pozdrawiam O.P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarkow Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 W f3a zawodów więcej ale i kosztów więcej. f3p to dobry trening do f3a. Jak masz model halowy to przyjedź na zawody w lutym. Wytaruj choć w klasie klub. Zadzwoń do organizatora Bogdana Wierzby tel. (22) 532-04-24 na pewno chętnie Ci wszystko wyjaśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Tylko właśnie ja nie mam modelu F3p Miałem sobie kupić ale nie wiem czy jest sens na jedne zawody? Na dodatek nie mam modelu ani wyposażenia,wszystko bym musiał kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarkow Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 A co masz do latania na hali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Najważniejsze-czy masz dostęp do hali aby trenować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 NIe mam modelu na hale W szkole jest mała sala gimnastyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi