Daro Wiertaro Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Cześć Od kiedy dostałem helikopter na sterowanie, temat modeli bardzo mnie zainteresował. Zarejestrowałem się, żeby zostawić gdzieś info o częściach zamiennych do modelu który posiadam. Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Uzupełnij wiek w profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Wiertaro Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Uzupełniłem. Jakkolwiek przy tym polu jest napisane, że podanie daty urodzin nie jest obowiązkowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 No jakoś tak jest ;-) Witamy na forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi