janegab Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Super miejscowka na zachodni wiatr..dojazd drózka asfaltową pod samą krawedż ..dogodne lądowisko- szeroka duża łąka na zawietrznej. kilka fotek rewelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 zawody dasz rade zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 zawody dasz rade zrobić nie mam o tym pojecia- ale młodszym pomogę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jak sie w Rydzykowie wyrobie o normalnej porze, to może wstąpię przejazdem i zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Od Sompolna..! Jedz na Konin - Zofię po prawej zobaczysz "sadownikow i szkółkarzy drzewek jak zobaczysz reklame PIEKARNIA..skrec w tą uliczkę i na 2 krzyżowkach skrecaj zawsze w prawo asfaltem dojedziesz prosto pod krawedz..lub przedzwoń 504 622 016 wyjade ..zrobisz wizje - jak czas Ci pozwoli wypijesz u mnie kawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 SOBOTA -BAJKA ...niedziela podobnie..zapraszam..http://www.mojapogoda.com/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X810/lubstow.html http://meteomodel.pl/gfstab/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Jutro jeszcze lepszy gaz ...Ploszewo albo Jeziorsko... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Wczoraj odwiedziłem Jeziorsko, ale wiatru nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Wczoraj odwiedziłem Jeziorsko, ale wiatru nie było analizuj ...meteo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Dzis był 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 I chyba ostatnie latanie na "LETNIAKA".. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 http://www.mojapogoda.com/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X810/lubstow/pojutrze.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 BAJA...bongo- BAJA....bongo baja bongo o bongo BAJA... u mnie dymalo do 18m/s były problemy ze startem i pilotowaniem - staniem na krawedzi bo pizgalo na maxa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Przesadzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Przesadzasz Przesadza gajowy MARUCHA ...pietruszkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Ja na krawedzi stałem dzisiaj w pozycji "do biegu gotowi..." Ano Jurek jest korpulentny a my trochę "długasy" wieksza powierzchnia spodni itp ale znalazlem sposob na to oparłem sie tylkiem o auto i OK...galoty trzepotało...polatalem znakomicie byla pi,ekna pogoda slonecznie i dymalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 deszczowe latanko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Dalej od krawędzi to nie mozesz wyrzucić modelu? lubisz kusić los? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Dalej od krawędzi to nie mozesz wyrzucić modelu? lubisz kusić los? Jurku na Ploszewie to krawedz mam od gory do dolu 100m -to co widzisz gdzie rzucam toxika to gorna polka musisz przyjechać zobaczyć SPOKO... ale dzieki za przestrogę.. tak to wygląda..http://postimg.org/image/nfryuqp6z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Nie ważne czy w dol czy w gore jest 10, 50 czy 200m. Rzuca sie z krawędzi. W innym przypadku to proszenie sie o rozbity model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi