janegab Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Nie ważne czy w dol czy w gore jest 10, 50 czy 200m. Rzuca sie z krawędzi. W innym przypadku to proszenie sie o rozbity model nie zauwazyłem tego ważne GASSS.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 To albo mało latasz, albo jak słabo wieje Kiedys przyjade i zobaczę jak Ci rzuca ie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 To albo mało latasz, albo jak słabo wieje Kiedys przyjade i zobaczę jak Ci rzuca ie wychodzi Jurek..ja nie latam tylko robię foty na zboczu OT..TAK..dla zgrywy.. oooo tak http://postimg.org/image/magl1m9ap/ .przyjezdzaj...przyjezdzaj ... cały czas dobrze wieje...w sobotę myślę o polataniu u Jacka..na Starogrodzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Grzmiało...błyskało ..TĘGO DYMALO i się polatało... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Najstarsze leszkowe skrzydła Moze Jano w zawodach zacznie brać udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 No to ładnie i widze kolejnego Respecta w stajni. Zawsze jest tak że, cieszy się sprzedajacy i kupujacy.. http://postimg.org/image/4sfwsb83r/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Dziś to było OK..latanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 wesoło na Ploszewie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 No to juz wiadomo do jakiego wzniosu skrzydeł Janek dąży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Dziś był "SPRAWDZIAN".."BAGNET ÓW"...dymało ładnie jutro C.D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 http://www.windguru.cz/pl/index.php?sc=10114&sty=m_menu ZBOCZENIOWY...ZAWRÓT GŁOWY..I ŁBA...3 dni odpoczynku i latanie cały tydzień... fotka dzisiejsza dymało 7m/s http://postimg.org/image/sk58vb5cl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Mikolajki na Ploszewie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Na klif do Jurka nie pojechałeś ? Pojadę na Rusko jak rusza wyciagi na Czarnej Gorze -kilka dni przy okazji pośmigac na nartach ...dziś mialem gości na Lubstowie super warunki-wiatr prostopadły 7-8 ale słonce oslepiało niesamowicie.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 ... a ja siedziałem w domu i na nowo model ustawiałem. Zadowolony do końca nie jestem, ale jest dużo lepiej. chory...? ... a ja siedziałem w domu i na nowo model ustawiałem. Zadowolony do końca nie jestem, ale jest dużo lepiej. A dostałes od Leszka papiórek z rozpiską-tak ustawiłeś..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jestem chory. Ustawiałem Stingera, ale nie chodzi o same wychyły tylko miksy, tak zrobione, aby szybko można było coś zmienic. Do tego jakas prosta pstryczkologie trzeba było zaplanowac. Respect dojrzewa i czeka na swoja kolej. Bez pośpiechu z racji braku wyposażenia. PS za cholere z telefonu nie moge skasowac zdublowanego postu. Fajno ,że w osobie Jacka masz kolegę pasjonata i blisko siebie mieszkacie, Jaccy zrobil szalone postępy i możecie razem trenować , jezdzić na zawody .pomagać sobie no i MŁODOŚC.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon_ZN Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Dzieki Janek za dzisiejszy dzień i poświęcony czas !!!Już od dłuższego czasu planowałem sie wybrać do Płoszewa zobaczyć to miejsce na "Żywo" i dzisiaj mi sie to udało. Wybierajac sie tam zależało mi nie tylko by zobaczyć to miejsce ale na tym by poznać osobiście Janka i porozmawiać na temat naszego hobby Bardzo milo bylo posluchac i zobaczyc go w akcji. Widac ze latanie daje mu wiele radochy i praktycznie kazdy swoj wolny czas spedza na doskonaleniu swoich umiejetnosci. I TAK TRZYMAJ pare fotek w zal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Dzieki Janek za dzisiejszy dzień i poświęcony czas !!!Już od dłuższego czasu planowałem sie wybrać do Płoszewa zobaczyć to miejsce na "Żywo" i dzisiaj mi sie to udało. Wybierajac sie tam zależało mi nie tylko by zobaczyć to miejsce ale na tym by poznać osobiście Janka i porozmawiać na temat naszego hobby Bardzo milo bylo posluchac i zobaczyc go w akcji. Widac ze latanie daje mu wiele radochy i praktycznie kazdy swoj wolny czas spedza na doskonaleniu swoich umiejetnosci. I TAK TRZYMAJ pare fotek w zal. Łukaszu..obserwuj meteo i przyjezdzaj częsciej, dopoki sprzyja pogoda -daleko nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon_ZN Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 I taki właśnie mam zamiar 100procent że na jednym spotkaniu się to nie skończy pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 I taki właśnie mam zamiar 100procent że na jednym spotkaniu się to nie skończy pozdrawiam W swoim poblizu też masz Unisław , Starogród , Nowe Marzy...sympatyczną ekipę ..potem do Jurka na zawody on szlifuje " brylanty " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Jak Akacja to tyko Starogród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi