alchemique Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Alchemique miałem założyć nowy temat i w nim prosić co niektórych żeby pokazali twarzyczkę ?Chyba nie zależało mi na tym żeby zrobił to Krystian. Przy okazji mógłbyś w swoim poście dodać z kim jeszcze się zgadzasz a z kim nie co myślisz np. o naszej polityce zagranicznej i na koniec zacytować sam siebie. Po kolei odpowiadam na wszystkie kulturalnie złożone prośby!: Od czego są PW ? Po prostu to tak dziwnie wygląda gdy podczas dyskusji o postach które ni jak mają sie do tematu dyskusji Ty nas właśnie takim raczysz. Czy jest coś złego że odnosze sie do wielu wypowiedzi w jednym poscie? CO według Ciebie powinienem był zrobić? A to że cytuje kolegów to też coś złego? Mogę wyglosic dluuugi referat na temat naszej polityki zagranicznej bo w pewien sposob sie tym interesuje jesli Ci bardzo zalezy.... Post wrecz idealny do tematu TEJ dyskusji... As You wish! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 MAMY GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Raczej MAMY CIE - Krychol RC ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.