Painkiller Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Do kupienia http://abc-rc.pl/Nano-Protech-Electric Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Nooo trochę niezbyt tanio. Ale w końcu NANO Oglądałem ten materiał w dniu publikacji. Potem spadł śnieg a ja robiłem oblot z odbiornikiem na wierzchu...wcześniej się tym nie przejmowałem. Czas poszukać jakiegoś zamiennika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Painkiller Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Mi zdarzyło się popalić elektronikę właśnie w zimę...wszystko było praktycznie na wierzchu i poszło z dymem. Wtedy raczej jeszcze nie było takiego preparatu a jeśli ktoś lubi latać w zimę to myśle że warto zainwestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi