Damian73 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Jarek zbiornik wszedł ciasno, ale wszedł, obiecane zdjęcie poniżej. Przerobiłem wydech, ale ta rurka nie wiem czy wytrzyma, niby na wysokie temperatury, ale jest gumowa w oplocie. Zważyłem model plus całe wyposażenie, trochę dołożyłem i tak jak pisałem wcześniej lekki to on nie jest 3400 g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Poprzednia wersja wydechu nie wytrzymała, przepaliło wężyk. Zrobiłem nową rurkę z przewodu do wody, jest on z metalu nierdzewnego no i fajnie się wygina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Extra oblatana, lata całkiem nieźle lecz silnik trochę za słaby, ale ogólnie jest ok. www.youtube.com/watch?v=Mj-FCWhJfC8&feature=youtu.be http://youtu.be/Mj-FCWhJfC8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Model super, życzył bym sobie takich umiejętności w budowaniu modeli jak Twoje , następnym razem daj znać kiedy będziesz oblatywał model to wpadnę pokibicować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Marcin oblatał Addictiona X też dzisiaj, no i pogoda dopisała. http://youtu.be/cPBlmDMaoA4 Kazek słyszałem że też zbudowałeś jakiś model i podobno super lata, więc umiejętności w budowie modeli masz. Jeżeli chodzi o oblot to dopiero dzisiaj rano z Marcinem żeśmy się zgadali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Gratuluje modelu super wygląda a to malowanie przepiękne Widac że wiesz co robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Dobrze Damian że wczoraj polataliśmy bo dzisiaj to jest jakaś masakra ????. Damian jak pogoda za tydzień bedzie jakaś normalna to latamy ???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Marcin latamy, może w Bojszowach ? jak temperatura będzie znośna, bo u mnie trochę ciasno, no i latanie spalinowym modelem między domami, sam wiesz jak to jest. Kilka set metrów ode mnie jest duże pole bez zabudowań możemy tam spróbować i mamy blisko do mnie w razie gdyby było za zimno. Łukasz dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Spoko możemy obczaic tą łąkę obok Ciebie , albo skoczyć do dziadka jak nas nie pogoni haha ???????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Myślę że nie, on ma takie chwilowe przebłyski złości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek46 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Myślę że nie, on ma takie chwilowe przebłyski złości. Uwaga koledzy !!! Dziadek czasami czyta fora modelarskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Columb Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Damian, szybki jesteś ; szybko zbudowałeś, szybko ulotniłeś i szybko ..... sprzedajesz Czyżby w planach była Extra v.2? A tak poważnie, to rzekłbym że zrobiłeś "coś z niczego" i to coś całkiem fajnego. Nic tylko pozazdrościć umiejętności tak w budowaniu jak i malowaniu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Dzięki Krzysztof. Sprzedaję bo mam zamiar zrobić coś większego, jest zima więc mam trochę czasu i zapewne zrobię jeszcze nie jeden model a ta Extra tylko by leżała. Tak jak pisałem wcześniej zrobiłem ten model tylko po to żeby go pomalować aerografem, a poza tym latam Extrą 2,6 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi