Tadeusz Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam modelarzy na niniejszym forum. Nazywam się Tadeusz. Wiekowo kwalifuję siebie jako wapniaka na dobrym chodzie. Specjalizuję się w latawcach, ale z braku większego zainteresowania tą dziedziną klecę różne samolociki, żeby mieć styczność z lataniem dla rekreacji. W przeszłości zajmowałem się szybowcami wolnolatającymi, a po skończeniu kariery zawodniczej, modelarstwo wypełniało mi życie periodycznie lub incydentalnie. Jednym słowem - nigdy nie straciłem kontaktu z tą dziedziną. Jeżeli będę mógł być w czymś przydatny, służę skromnym doświadczeniem. Dodam, że na forum znalazłem się za namową nowopoznanego kolegi, Roberta, z którym nawiązałem niedawno sympatyczną znajomość. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witaj Tadeuszu na pokładzie :jupi: . Nie przypuszczałem, że mam taki dar przekonywania :devil: . Życzę owocnej współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 I szybkiego wdrożenia w RC ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.