GRZEGORZ KIELSA Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 panowie licze na jakakolwiek pomoc! mam, regla Atlas Black 45A opto nowka z pudelka! fabrycznie jest zaprogramowany na 3 cele a gdy podlaczam go do 2(tylko taki aku posiadam)brak jakiejkolwiek reakcji.nic nie dziala(serwa ,odbiornik nie reaguja)czy problemem moze byc za maly prad i czy do ew. przeprogramowania musze uzyc 3 celowego aku?czy moze jest jakis inny problem o ktorym nie mam pojecia:/
Leda_g Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Może by wystarczyło przeprogramować go na 2-cele. Powinieneś mieć w instrukcji parametry i opis do programowania. Nie znam tego regulatora, ale większość regulatorów można programować poprzez nadajnik aparatury. Jeżeli jest ustawiony na 3-cele to nie będzie działał (chociaż serwa powinny działać)
hubert_tata Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Problemem może być wersja Atlas Black 45 Amp OPTO. Ze wskazaniem na słowo "opto" Wtedy nie masz BECa w regulatorze i żeby cokolwiek działało musisz dać zasilanie odbiornika z jakiegoś zewnętrznego źródła. PS Jeżeli zgadłem, to daj sobie czewony punkt za mało konkretne pytanie :wink: A jeżeli nie zgadłem, to masz zepsuty regulator.
GRZEGORZ KIELSA Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2008 jednak opto!chociaz ja zamawialem BEC nie zauwazylem roznicy bo to tylko 1 literka wiecej:)na to bym nie wpadł!jeszcze raz dzieki za pomoc!mialem maly problem z zaprogramowaniem ale juz wszystko ok!pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.