GRZEGORZ KIELSA Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 panowie licze na jakakolwiek pomoc! mam, regla Atlas Black 45A opto nowka z pudelka! fabrycznie jest zaprogramowany na 3 cele a gdy podlaczam go do 2(tylko taki aku posiadam)brak jakiejkolwiek reakcji.nic nie dziala(serwa ,odbiornik nie reaguja)czy problemem moze byc za maly prad i czy do ew. przeprogramowania musze uzyc 3 celowego aku?czy moze jest jakis inny problem o ktorym nie mam pojecia:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Może by wystarczyło przeprogramować go na 2-cele. Powinieneś mieć w instrukcji parametry i opis do programowania. Nie znam tego regulatora, ale większość regulatorów można programować poprzez nadajnik aparatury. Jeżeli jest ustawiony na 3-cele to nie będzie działał (chociaż serwa powinny działać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Problemem może być wersja Atlas Black 45 Amp OPTO. Ze wskazaniem na słowo "opto" Wtedy nie masz BECa w regulatorze i żeby cokolwiek działało musisz dać zasilanie odbiornika z jakiegoś zewnętrznego źródła. PS Jeżeli zgadłem, to daj sobie czewony punkt za mało konkretne pytanie :wink: A jeżeli nie zgadłem, to masz zepsuty regulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZEGORZ KIELSA Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 jednak opto!chociaz ja zamawialem BEC nie zauwazylem roznicy bo to tylko 1 literka wiecej:)na to bym nie wpadł!jeszcze raz dzieki za pomoc!mialem maly problem z zaprogramowaniem ale juz wszystko ok!pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.