Zuber Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Nazywam się Kamil Kozub pseudo Zuber. modelarstwem interesuję się od ok. 9 lat. Najpierw były to plastyki w skali 1:72, potem ( jakieś 3 lata przerwy) kartonowe modele w skali 1:33 najczęściej z "Małego modelarza" tylko samoloty, głównie te z okresu I wojny światowej. teraz wchodzę (a raczej chciałbym wejść) w świat modeli rc. Mam nadzieję że nie zrobiłem bałaganu tu, ale czytając godzinami te forum widzę, że często "nowi" zapominają się przywitać. Moim zdaniem to podstawa jeżeli chcemy należeć do jakiejś społeczności. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Witam, i życze powodzenia w dalszym poznawaniu świata RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 witam i także pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Witaj M :jupi: am nadzieję że znajdziesz coś dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuber Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zdjęcie dorzucę w sobotę. Pożyczyłem aparat siostrze mojej dziewczyny na wycieczkę, a na kompie aktualnie nie mam. Mam nadzieję że wybaczycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Witam serdecznie. Na forum. na pewno znajdziesz tutaj cos ciekawego dla siebie, a moze i my skozystamy z Twojego doswiadczenia. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuber Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 I zdjęcie już jest. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Czołem Kolego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.