lukas90 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Planuje zakupić jakąś aparaturę do 500zł za całość. Przydałoby się chociaż 6 kanałów, więcej chyba narazie mi nie będzie potrzebne. Bardziej zależy mi na zasięgu. Chciałbym niedługo zainstalować jakiś mały zestaw do fpv więc potrzebuję 1,5-2km zasięgu. Na drugim forum kolega sprzedaje Futabę T6J za 400zł z odbiornikiem. Tylko że ten nadajnik ma wbudowany moduł z tego co widzę- dobrze się domyślam, że za dużego zasięgu przy tym nie będzie? Czy jednak można wymienić w niej moduł w jakiś sposób? Patrzyłem też na 9XR, ale natknąłem się na kilka złych opinii i mnie nie przekonuje narazie.. Wolałbym chyba kupić lepszą używkę. Z góry dzięki za pomoc w wyborze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Chciałbym niedługo zainstalować jakiś mały zestaw do fpv więc potrzebuję 1,5-2km zasięgu. A widzisz na tyle? W tej kwocie kup sobie używanego Hotta MX-12. Poczytaj trochę o tym systemie, będziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas90 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 A widzisz na tyle? W tej kwocie kup sobie używanego Hotta MX-12. Poczytaj trochę o tym systemie, będziesz zadowolony. To tak na zapas z tym zasięgiem Fajny ten graupner, ale ciężko będzie trafić używkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 A widzisz na tyle? W tej kwocie kup sobie używanego Hotta MX-12. Poczytaj trochę o tym systemie, będziesz zadowolony. Przecież kolega Łukasz napisał "mały zestaw do fpv" .. Widzisz na tyle ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas90 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Chyba się zdecyduję na TGY 9X. Tania aparatura, która posiada przeważnie dobre opinie (choć tych złych nie brakuje..). Do tego moduł FrSky. Według producenta zestaw FrSky DJT + D8R-II PLUS ma zasięg 1,5-2,5km. W dziale giełdy kolega sprzedaje taki zestaw za 380zł. Tylko pisze, że testowany zasięg to 1km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi