modelarzkobi Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 A jeśli chodzi o zime to co robicie że silnik wam nie gaśnie. Latałem ostatnio motoszybowcem z silnikiem 1,5 cmm i silnik zaraz po odpaleniu gasł. Możliwe że z silnikiem o tak małej pojemności nie da się latać w zime? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 da sie latać tylko trzseba chwile rozgrzać na wolnych obrotach, a nie zapodawac mu zimne paliwo na zimna świece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Możliwe że z silnikiem o tak małej pojemności nie da się latać w zime? Da się na pewno, latałem kiedyś modelikami z silnikiem 0,061 (tunelowy Mig15 i potem F4U Corsair). Jednak nie bardzo się na tym znam i nic Ci nie poradzę. Mój silnik nie był specjalnie szykowany na zimowe loty - po prostu działał bezproblemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 da sie latać tylk otrzseb achwil erozgrzać na wolnych obrotach, a nei zapodawac mi zimne paliwo na zimna świece Motylu czy walnąłeś sobie jakiegoś browca lub kilka ? Czy to jakieś zakłócenia w klawiaturze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 za wcześnie spacje wciskam nie wiem czmu taką mam wade w palcach :/ Już poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 za wcześnie spacje wciskam nie wiem czmu taką mam wade w palcach :/ mnie też się to zdaża.... :wink: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ja zawsze czekam az chwile pochodzi - przygazuje mu powoli a potem spowrotem na wolne, a nastepnie drazek kilka razy szybko od 0 do połowy na max i niema prawa zgasnąć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.