Mikolaj.waw Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witam w modelach rc latających jestem świeży,wcześniej tylko samochodami rc się interesowałem,potem zakup helika syma f3,i przyszedł czas na samolot , Jestem niepełnoletni, mieszkam w Nowym Dworze Mazowieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Niepełnoletni 37 lat? Wytłumacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Kolega coś wpisał, bo trzeba wpisać, ale nie do końca przemyślał to co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Pzez przypadek,nie chcę wpisywać ile mam dokładnie lat wieć wybrałem przypadkowo, niepełnoletni ogólnie napisane i wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Wpisz zatem przynajmniej prawdziwy rok. To ważne, zobaczysz. Nie bijemy młodych :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi