Gość Addriano Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Witam Od dawna chodzi mi po głowie ten samolot wykonany konstrukcyjnie pod elektryke. Coprawda mam plany orzeszka ale jest od dość uproszczony wiec jezeli ktoś miałby plany tego modelu np pod spaline lub moze poprostu plany samolotu. Bardzo prosze o kontakt. Pozdrawiam
qba Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 http://www.profili2.com/eng/plans.asp zeby go znalesc trzeba wpisac wielkosc medium silnki elektryczny i sterowanie RC. Na drugiej stronie bedzie p.s Po co założyłeś drugi login :?: :wink:
Gość Addriano Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 [quote]p.s Po co założyłeś drugi login :?: :wink:[/quote] Jest faktycznie przepiekny model dzieki wielkie. a drugi login założełem dlatego ze w pierszym przez przypadek kliknołem ze mam mniej niz 13 lat i trzeba było kartke od rodziców wysłać. Ze 2 razy pisałem do admina ale lipa bez odpowiedzi wiec założyłem drugi. Pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.