matyjasiak Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Witam jestem tu nowy i mam nadzieje że zostane zaakceptowany . Moimi główymi zainteresowaniami to szybownictwo(licencja),modelarstwo,pływanie i wiele innych.Jestem początkującym modelarzem. witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 mam nadzieje że zostane zaakceptowany witaj ja już cię zaakceptowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Ja także. Witaj w naszej "bandzie" . Pisz o swoich pierwszych krokach w modelarstwie, a i o szkoleniu do licencji możesz napisać w "Hyde Parku". Są tu nie tylko modelarscy "latacze", ale także ci, co sami od naszej matki-gleby się w przestworza odrywają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.