Miałczek Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam mam pakiet YURNIGY 2,2 11,1v i mam problem pakiet się rozładował inie mogę go naładować
tomi_72 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Trzeba go podladowac w trybie ni-mh przez główne złącze prądowe przez kilka minut( do napięcia > 10 V). Później już normalnie w trybie lipo z balanserem. Jeżeli rozładowania się tylko jedna cela można ją podciągnąć w trybie ni-mh przez złącze balansera do 3 V z haczykiem a później standardowo cały pakiet w trybie lipo. Prawda jest jednak taka, że pakiet to już debat i jako napędowy długo już nie posłuży.
Donaro Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Tak jak napisał Tomek plus uwaga odemnie NIE SPAL DOMU. ; ]] Pilnuj pakietu podczas podładowywania.Co do napięcie to wystarczy nawet 9 V czyli 3 v na cele.
nazar1703 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Co do turnigy 2,2 dziś przy ładowaniu spuchła jedna cela syczało w porę rozłączyłem pakiet skończył w wanie z zimną wodą Blisko było NIE ZOSTAWIAJCIE PAKIETU W ŁADOWANIU BEZ OPIEKI
Rekomendowane odpowiedzi