Miałczek Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam mam pakiet YURNIGY 2,2 11,1v i mam problem pakiet się rozładował inie mogę go naładować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi_72 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Trzeba go podladowac w trybie ni-mh przez główne złącze prądowe przez kilka minut( do napięcia > 10 V). Później już normalnie w trybie lipo z balanserem. Jeżeli rozładowania się tylko jedna cela można ją podciągnąć w trybie ni-mh przez złącze balansera do 3 V z haczykiem a później standardowo cały pakiet w trybie lipo. Prawda jest jednak taka, że pakiet to już debat i jako napędowy długo już nie posłuży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Tak jak napisał Tomek plus uwaga odemnie NIE SPAL DOMU. ; ]] Pilnuj pakietu podczas podładowywania.Co do napięcie to wystarczy nawet 9 V czyli 3 v na cele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazar1703 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Co do turnigy 2,2 dziś przy ładowaniu spuchła jedna cela syczało w porę rozłączyłem pakiet skończył w wanie z zimną wodą Blisko było NIE ZOSTAWIAJCIE PAKIETU W ŁADOWANIU BEZ OPIEKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi