Elkojote Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam mam pytanie czy jest możliwe w spektrum dx7s zaprogramować tak radio żeby klapy działały bez prze lutowania czy też odwracania serwa i bez odwracaczki ( Signal Reverser ) . Mam odbiornik 7 kanałowy i lotki na Y kablu gdyby na dwóch osobnych kanałach podpiął klapy da się je jakoś zmiksować (przypisać pod przełącznik od klap) i zastosować revers na jednym z kanałów ?? Wybaczcie jeśli pomyliłem jakieś fachowe nazwy .
Elkojote Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2015 Pomógł Byś mi to zrobić ? znalazłem jakieś opisy ale nie do dx7S tylko do Dx7 i to jeszcze po angielsku ,a google tłumaczy to tak że nie pojmuje a nie wygląda z opisu na proste .
f-150 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 jak będziesz znowu w Krakowie przywieź model i aparaturę to zrobię na miejscu,
Elkojote Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2015 Właśnie zrobiłem ustawiłem sobie procentowo mam dwie pozycje i co jeszcze mam .... spowalniacz hmm pełny wypas . Dzięki za chęci !
Rekomendowane odpowiedzi