Rufio666 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witam wszystkich. Po latach postanowiłem pobawić się znowu modelarstwem (wczesniej, przygodę zacząłem jako nastolatek, ale to było za niemca ). Tym razem budowa w balsie i ulotnienie modelu (RC), mam madzieje, że pomożecie :-). Poczytałem trochę oczywiście tu i tam, ale i tak jestem "zielony" co znaczy, że nigdy balsą i RC się nie zajmowałem. Mam nadzieję, że wspólnymi siłami coś mi z tego wyjdzie. pozdrawiam P.S. W takich sytuacjach rysunek techniczny ze szkoły się przydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Uzupełnij proszę wiek w "Profilu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio666 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Oczywiście-gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witaj na forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi