Gość Jerzy Markiton Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Masz rację Andrzeju - Grundig ! "Poszmatlało" mi się ! A ten Conrad to już była europejska wariacja wczesnego Hiteca. - Jurek
jędrek Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Masz rację Andrzeju - Grundig ! "Poszmatlało" mi się ! A ten Conrad to już była europejska wariacja wczesnego Hiteca. - Jurek No to jakby prokurator, to uzgodniliśmy wspólne zeznania . Mam takiego Variopropa, rok budowy bodajże 1980, 27 MHz, ale ma się dobrze.
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jasne ! Jak "cyganić" - to jednym głosem ! Przepraszam, że usiłowałem się wyłamać z ogólnie przyjętej zasady ! Nie było to zamierzone - proszę o łagodny wymiar kary..... - Jurek
GRZECHU I JURAS Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2015 Oooo kurcze..... rozmowy zeszły w czasy kiedy to jeszcze z jajka na jako skakaliśmy ........... ale dużo ciekawych informacji się dowiaduje o wczesnym RC...i jeśli się nie mylę to sterowanie było nieproporcjonalne, a mimo tego się latać dawało, tyle że wychylenia były nadawane impulsowo przez modelarza...
jędrek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Witam No akurat jeśli chodzi o aparaturę o której pisałem, ta jak najbardziej proporcjonalna.
GRZECHU I JURAS Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2015 No tak.... a jakie ceny były tych pierwszych zestawów nadawczo odbiorczych....... i rozmiary......
jędrek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Witam Mniej więcej ten sam okres co Supranar, ale niemiecka o której pisałem
Rekomendowane odpowiedzi