Gość Jerzy Markiton Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Masz rację Andrzeju - Grundig ! "Poszmatlało" mi się ! A ten Conrad to już była europejska wariacja wczesnego Hiteca. - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Masz rację Andrzeju - Grundig ! "Poszmatlało" mi się ! A ten Conrad to już była europejska wariacja wczesnego Hiteca. - Jurek No to jakby prokurator, to uzgodniliśmy wspólne zeznania . Mam takiego Variopropa, rok budowy bodajże 1980, 27 MHz, ale ma się dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jasne ! Jak "cyganić" - to jednym głosem ! Przepraszam, że usiłowałem się wyłamać z ogólnie przyjętej zasady ! Nie było to zamierzone - proszę o łagodny wymiar kary..... - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Oooo kurcze..... rozmowy zeszły w czasy kiedy to jeszcze z jajka na jako skakaliśmy ........... ale dużo ciekawych informacji się dowiaduje o wczesnym RC...i jeśli się nie mylę to sterowanie było nieproporcjonalne, a mimo tego się latać dawało, tyle że wychylenia były nadawane impulsowo przez modelarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Witam No akurat jeśli chodzi o aparaturę o której pisałem, ta jak najbardziej proporcjonalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 No tak.... a jakie ceny były tych pierwszych zestawów nadawczo odbiorczych....... i rozmiary...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Witam Mniej więcej ten sam okres co Supranar, ale niemiecka o której pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi