marzecm93 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Cześć! Jestem studentem i właśnie zaczynam swoja przygodę z urządzeniami zdalnie zderowanymi. "Urządzeniami", bo nie wiem czy to, co mam to już "model" czy jeszcze "zabawka". Raczej to drugie Aktualnie latam heliktopterem Syma S107 po drobnych modyfikacjach (usunięcie możliwie jak najwięcej części obudowy w celu zmniejszenia masy, rownoległe dolutowanie drugiego akumulatora 180mAh, usunięcie dekoracyjnej diody) Mam nieco ponad 20 lat, jestem młody i mam quada (takiego rzeczywistych rozmiarów, 1:1 ), ale nie chcę się zabić, więc postanowiłem przesiąść się na modele RC. Quada sprzedam jak tylko rozpocznie się sezon. Wolę rozbić model niż swój kręgosłup ;D Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru, Mateusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Trochę ciężko będzie nam się do Ciebie odzywać. Może jednak ujawnij imię w Profilu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi