piotrekrc Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 witajcie,mam na imie piotr.,,szpiegiem,, ;)na forum jestem odkąd de agostini skończył kolekcje spitfayera.jestem jego posiadaczem.co niejest ani szczęściem ani nieszczęściem.przyznam kosztowna to była nauka ale jednak owocna.w tej chwili latam ,szybowcami z powodzeniem ucze sie 3d.uwielbiam latać i latać bujać w chmurkach,taka mała wolność.pozdrawiam wszystkich z bytomia miechowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Z szacunku dla naszego pięknego języka popraw w "Profilu" Miasto i Imię :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Upss,już poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Witaj :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Przepraszam za małe niedopatrzenie w pisowni.od trzech lat wiele sie nauczyłem na tym forum,mam tu swoich cichych faworytów no i niestety kilka osób których czasem nielubie gdy gnębia młodych za niewiedze,chociaż fakt faktem czasem przemawia ich lenistwo.może czasem komuś coś poprostu pomoge.z tą myslą zakładam swoje konto na forum.pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi