mazur Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Witam. Mimo kolorowych oznaczeń na kablu ładowarki jak i na zasilaczu "udało" mi się połączyć odwrotnie, czerwony z czarnym itd. Zasilacz zaraz się wyłączył ale po resecie działa natomiast w ładowarce świecą się dwie diody, jedna czerwona od zasilania a druga zielona zamiast mrugać aż skończy ładowanie świeci światłem ciągłym jak by już naładowała akumulator. Co robić? wyrzucić na śmietnik (oddać do recyklingu) i kupić drugą czy reanimować trupa. Jeżeli ktoś zaleci reanimację to może jakiś schemat co by dla pana elektronika zapodać. Każda wskazówka na wagę złota albo pół królestwa bez cnotliwej księżniczki odstąpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 a zajrzałeś do środka chociaż?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 a zajrzałeś do środka chociaż?? Zajrzałem, żadnych widocznych śladów fizycznych uszkodzeń. Po za tym nie jestem elektronikiem więc mogę sobie patrzeć do ......... śmierci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zrób jakieś zdjęcia płytki od strony druku i od strony elementów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zrób jakieś zdjęcia płytki od strony druku i od strony elementów. nie mam cyfrowego może jutro coś wkleję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.