Dax Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam, Mam na imię Dawid i mieszkam w Zabrzu. Dopiero zaczynam swoją przygodę z modelarstwem, zakupiłem niedawno model helikoptera V911. Mam nadzieję, że na forum znajdę informacje pomocne przy nauce latania oraz wymiany części w moim heli. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Uzupełnij wiek w Profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dax Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Coś mi umknęło podczas rejestracji, nie wiem czemu ten rok mi nie wskoczył Już wszystko powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witaj na Forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi