Mozart Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Witam, jestem Tomek mam 19 lat. I zaczynam na poważnie przygodę z modelarstwem samolotowym RC. Mam już wstępne przygotowanie teoretyczne z książki M. Heblowicza i z czytania for. Postanowiłem jako pierwszy model przerobić multiplexa foxa na model rc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/15944-regulamin-polskiego-forum-modelarzy-rc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozart Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Może coś mi brakuje w profilu, lecz nie mogę nic tam zmienić z powodu, że nie mogę tam wejść :/ ??? Już poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi