toofast Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Gdzie kupic, jaki rozmiar? W ostatecznosci sam sohievzrobie, ale moze gdzies da sie kupic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej-ko Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 spróbuj wężyka paliwowego przyciętego na odpowiednią długość może pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanislaw Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ja nawijam pod oring nitkę ,kilka zwojów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szprycha Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Podaj adres na PW to Ci wyślę taki oring z mojego złoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Panowie zapalniczka ma takie oringi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Ja kupowałem taki oring w sklepie motoryzacyjnym,pasuje od gaźnika od malucha-jeszcze są w sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi