szymo284 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Witam, latam od pewnego czasu na symulatorze phoenix rc 4.0.s i mam pytanie czy da sie tam jakoś dodać inne samoloty jeśli tak to w jaki sposób i skąd je wziąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Aktualizuj do najnowszej wersji to znajdą się jakieś nowe modele lub manualnie wybierz co potrzebujesz i zainstaluj . Do pobrania tu : http://www.phoenix-sim.com/downloads.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 W 5. ce jest edytor modeli. Jakoś nie widzę wysypu nowych Natomiast korzystam, i uważam, że warto, z edytora istniejących. Możesz zmienić wielkość, SC, ciąg. ciężar. Przeskalowałem model który buduję, dołożyłem kilogramów - muszę jeszcze poćwiczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymo284 Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Dzięki wielkie aktualizuje właśnie do wersji 5. zobaczymy co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi