mc_cyklop Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam. W zeszłe święta Bożego Narodzenia sprawiłem sobie model Maverick Strada DC Evo (szczotkowy), uznałem że zacznę nagrywać z nim filmy na YT. Mam już jeden na swoim koncie, wiadomo, początki bywają trudne. Wiem że początek jest za długi, ale możecie powiedzieć co o tym sądzicie? Mam również drugi model - Maverick Strada MT, jest to dość stary elektryczny model terenowy. Dostałem go w stanie bardzo złym za darmo od kolegi. Z nim również nagrałem film. Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Wiem że początek jest za długi, ale możecie powiedzieć co o tym sądzicie? Szczerze i bez lania wody to przecież możesz nagrywać i nikt Ci nie zabroni tylko co chcesz przez to osiągnąć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Lepiej nagrywaj poradniki, albo jakieś in-boxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi