Elkojote Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Witam ,podczas oblotu FunCuba runął na ziemie , podejrzenie padło na pakiet wiec kupiony nowy . Dziś podczas kołowania na nartach po śniegu zgubił się zasięg na około 10 do 20 metrach. Po wzięciu aparatury pod lupę znalazłem coś takiego , czy to może być przyczyna problemów ?? Mocno pomięta , uszkodzona izolacja a co z kabelkiem wewnątrz pod oplotem (czy też ekranem), nie wiadomo .
f-150 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Tak.Antena do wymiany.72 zł i chwila pracy.
DARIUS1 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Sam sobie odpowiedziałeś oczywiście antena do wymiany , kiedyś rozbiłem heli przez takie coś
olo Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Mam inne radio ale jutro sprawdzę czy czegoś podobnego u mnie nie ma. To efekt częstego kręcenia antenką?
Elkojote Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Opublikowano 7 Lutego 2015 Dzięki za potwierdzenie moich podejrzeń , antena zamówiona znalazłem jedna sztukę w rc4max . Radio kupione jako używane poprzedni właściciel zgubił bolec i coś tam było dorabiane jak widać trochę nie wyszło .
Rekomendowane odpowiedzi