toofast Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Czy dostepne sa gdzies oryginalne remzibi osd + gps i po ile? Czy juz tylko klony chinskie (140zl z programatorem i gps)?
BIZON Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 na pewno nasz rodzimy rynek wtórny - ew. pytanie do Remzibiego czy jeszcze produkuje. Jak coś to mam oryginała
Artu Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Na RC-FPV Kolega mkrawcz1 ma na sprzedaż i na pewno oryginalne by Remzibi Ewentualnie bezpośrednio od Remzibi via remzibi11@poczta.onet.pl
GRZECHU I JURAS Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 I jak toofast, ma remzibi jeszcze na sprzedaż swoje OSD? I za ile jeśli można wiedzieć?
toofast Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Opublikowano 10 Marca 2015 Troche drogo ostatecznie stanelo na minimOSD z gps i zmienionym softem Jakosc remzibi jest na pewno lepsza i jak masz kase to pisz i AP by sie przydal Za osd wychodzi jak za 3x minimy a z AP dolozyc jeszcze ze dwa ale najlepiej samemu sie zorientowac w cenie ! Znajomy ma remzibi i jest super tylko troche drogi
Artu Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 Skoro za OSD 110 PLN, a z GPS uBlox MAX-7C 10Hz 190 PLN to jest drogo... Za jakość trzeba płacić, a nad minim jeszcze zapłaczesz
toofast Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Opublikowano 18 Marca 2015 Jednak zaintetesowanie tym osd jest spore znajomy sie pytal czy nie chce wzuac udzialu w zbiorowce na innym forum (jakies z fpv) a jest juz kilkadziesiat chetnych Z tym placzem to chyba jest tak ze kazdy mierzy swoja miara? Od czegos trzeba zaczac, na razie jestem zadowolony a kilku moich znajomych lata (dosyc dlugo) bez zadnego osd do 2 km A ja chce latac do 1 km (a nawet wystarczy 500-600 m promien) - blisko, szybko, nisko
Rekomendowane odpowiedzi