Najazd Ludów Morza Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Siema, nazywam się Gisek, mam 21 lat i mieszkam w Warszawie. Co do modelarstwa to bardziej bawiłem się w figurki, przygodę z RC dopiero zaczynam, mam nadzieję że dzięki temu forum dowiem się wielu ciekawych rzeczy w temacie pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Popraw Profil użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najazd Ludów Morza Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 uzupełnony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 W polu "Imię" ma być imię, a nie nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najazd Ludów Morza Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 ach, pardon, takiego zdrobnienia używam na codzień, już wrzuciłem pełne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi