piotr-18 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Witam wszystkich jestem jeszcze niedoswiadczonym modelarzem, chciałbym skorzystać z wiedzy kolegów modelarzy na temat regulatorów bec tzn czy do modelu rc spalinowego tez musze takie ustrojstwo montować do zasilania odbiornika i serw??? Akumulatory jakie stosuje to nimh jaki regulator polecacie mi kupić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Jakie napięcie akku ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr-18 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Napięcie odbiornik pracuje na 4,8v ale jeśli się nie mylę to podlaczajac właśnie regulator z bec mogę dać akku 7,4v dobrze myślę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dobrze myślisz, ale nie potrzebujesz typowego regulatora z BEC a potrzebujesz sam dużo tańszy BEC. Regulator dodatkowo zasila silnik elektryczny, którego nie masz (i reguluje jego obroty). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr-18 Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 A jakiego napięcia Wy używacie do zasilania odbiornika i serw jakich akku i pojemności?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Obejrzyj ten odcinek a potem resztę serialu i kupę rzeczy się dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi