Kpt_max Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Opublikowano 7 Maja 2015 Nie nie, będzie służył akrobacji Nie nie, będzie służył akrobacji
dziobak Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Damian ,to jest tylko 1400mm rozpiętości, ja używam w Madmanie 1500mm podobnych serw i dają radę, a zwłaszcza ,że kolega nie będzie latał 3D. Zgadzam się ,że przy spalince ,to raczej metalowe trybiki, sama wibracja swoje robi.
piotrekrc Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 super model,pieknie wykonany i napewno poleci widac że z dziadkiem macie doświadczenie i wiecie co robicie,od dzisiaj kibicuje bo swojego su oddałem koledze do skończenia z powodu braku czasu,pozdrawiam.
Damian73 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Władek z tymi serwami to masz rację, ja myślę trochę inaczej, bo latam bardziej agresywnie i to uprzedzenie do serw na trybach plastykowych w akrobatach. Fakt to model 1400 mm. i nie będzie służył do akrobacji, to faktycznie takie serwa wystarczą.
Kpt_max Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Opublikowano 12 Maja 2015 To znaczy, ten model nie ma służyć do Rekreacyjnego latania.
Rekomendowane odpowiedzi