Kpt_max Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Nie nie, będzie służył akrobacji Nie nie, będzie służył akrobacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Damian ,to jest tylko 1400mm rozpiętości, ja używam w Madmanie 1500mm podobnych serw i dają radę, a zwłaszcza ,że kolega nie będzie latał 3D. Zgadzam się ,że przy spalince ,to raczej metalowe trybiki, sama wibracja swoje robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 super model,pieknie wykonany i napewno poleci widac że z dziadkiem macie doświadczenie i wiecie co robicie,od dzisiaj kibicuje bo swojego su oddałem koledze do skończenia z powodu braku czasu,pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Władek z tymi serwami to masz rację, ja myślę trochę inaczej, bo latam bardziej agresywnie i to uprzedzenie do serw na trybach plastykowych w akrobatach. Fakt to model 1400 mm. i nie będzie służył do akrobacji, to faktycznie takie serwa wystarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt_max Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 To znaczy, ten model nie ma służyć do Rekreacyjnego latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi