Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanowne grono modelarskie :) ,

Nazywam się Marcin mieszkam w Świdnicy modelarstwem zajmuję się ponad 30 lat. rożne dziedziny naszego pięknego hobby się przewinęły przez moje łapki, głównie jednak gustuję w modelarstwie redukcyjnym statycznym popularnych plasticzakach. Przeważnie robię miniatury samolotów polskiej konstrukcji z lat trzydziestych i amerykańskich wyścigówek z Pucharu Thopsona lub Bendixa.

Kiedyś zbudowałem samodzielnie z planów samolot rc, który wbiłem w glebę po trzech minutach zabawy, i stwierdziłem że to nie to. Następnie zbudowałem od podstaw samochód rc, ale to też okazało się nie to. Potem był kuter torpedowy który niedokończony stoi w warsztacie. Teraz po kliku latach przerwy, robię swój pierwszy model czołgu rc, na razie jestem zadowolony więc może to to?

Zawodowo jestem inżynierem i zajmuję się projektowaniem i budowa maszyn, urządzeń i stanowisk montażowych na potrzeby przemysłu i usług, moim ulubionym zagadnieniem jest szeroko rozumiany "kaizen".

Będę szukał u was pomocy głownie z zakresu obsługi elektroniki rc, bo w tym jestem najsłabszy. Obecnie posiadam Futabe FX30 której jeszcze nie rozgryzłem więc pomoc się przyda.

Pozdrawiam Marcin UZI Matejko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.