antos74 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich forumowiczów- mam na imię Robert i mieszkam w Grudziądzu. Modelarstwem RC interesuje się i zajmuje od dobrych 6 lat. Zawodniczo startowałem w klasach F3J i S8. Jednak od paru lat stawiam tylko na modelarstwo rekreacyjne ; ) Założyłem konto żeby móc aktywnie uczestniczyć w życiu forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Kto to jest robak923? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos74 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Pierwszy login i konto które usiłowałem założyć, ale wystąpiły jakieś błędy podczas logowania. Nie byłem w stanie ustalić i wyjaśnić z jakich przyczyn się biorą i w konsekwencji utworzyłem nowe konto które działa poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi