Michał M. Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Jestem nowy zalogowałem sie ponieważ mam w zamiarach rozpoczęcie budowy modelu spitfire z jednego z postów sa to plany w moim przypadku już kilka razy zabierałem sie do budowy teraz zamierzam to skończyć będzie relacja na żywo. wzzystke uwagi proszę pisać nie w pełni profesjonalnie bo jeszcze wszystkiego nie rozumiem mam nadzieję że szybko się nauczę . kocham samoloty szczegulnie z 2wś mam jedna zabawkę 2 silnikowy moto szybowiec z mozliościa włączenia sterów chyba wygląda że tak jest ma nacięcia itp. i nie wiem ile kanałów jest puki co zaliczył jedna kraksę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Witaj na forum. Ale na przyszłość popraw pisownię, używaj kropek, przecinków i zdań. W przeciwnym razie nikt Ci nie odpisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi