arturprx2 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 normalnie szok :shock: http://pl.youtube.com/watch?v=HMGxGFMGBxU&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ohohooo stareee;) raz na jakiś czas z kukłą można polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Stare ale jare. Kiedyś jako to zlukałem to na początku byłem przekonany że kolesia przewiózł edkiem :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ...takiego (na oko) 70kg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 ohohooo stareee;) Ja to widzę pierwszy raz A swoją drogą to muszę pokazać ten klip mojej kuzynce Zawsze, kiedy towarzyszy mi w lotach, zadaje pytanie czy może polecieć z modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.