edge540 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witam kolegów. Przez pewien czas ćwiczyłem loty na symulatorach stopniowo przechodziłem wszystkie etapy od szybowców po akrobaty. Nastał czas w którym wirtualnie latam nie najgorzej więc postanowiłem zakupić swój pierwszy model. Szukałem niewielkiego modelu akrobacyjnego z pianki by nie stanowił zagrożenia i był w miarę prosty i tani w naprawie. Wybór padł na EDGE 540 z Nine Eagles. Wiem, że pewnie dla wielu z was to zabawka (rozpiętość 50cm) jednak szkoda mi czegoś droższego na początek. Nie wiem czy wybór modelu z stabilizacją na początek był dobrym rozwiązaniem ale z pewnością jest to pomocne, szczególnie gdy trochę wieje. Latam zazwyczaj samotnie w jakiś odludnych miejscach w pobliżu ul. Tynieckiej. Jeśli możecie mi zasugerować lepsze miejsca w Krakowie to piszcie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi