piotralski Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Czy ktoś z Was miał styczność z takim wynalazkiem i może napisać na jakiej zasadzie to się "zrzuca" po starcie, oraz ewentualnie jak to namierzyć (sklep) w sieci? Będę wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 To nie służy do startu, tylko do przeciągania szybowców z/na miejsce startu. http://www.icare-rc.com/wingwheels.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Upss.. Dzięki Tomku za oświecenie, a już myślałem że będzie łatwiej na "sznurku" ze startem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 W zasadzie dałoby się zrobić odrzucane, jeśli masz miejsce na dodatkowe serwo w kadłubie. Zawias z tyłu, nie z przodu, sprężynka na zawiasie, z przodu na schodzących się częściach oczko i zawleczka, sznureczek do zawleczki i serwo typu "winda" do zwijania sznureczków do kadłuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 No właśnie gdzieś widziałem filmik że szybowiec startował z takim "kółkiem", a później lądował bez, ale za cholewke nie mogę teraz znaleźć Stąd było moje pytanie.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi