Manolo Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Cześć. Dzisiaj i jutro piknik lotniczy w bielsku. http://pikniklotniczy.pl Czy w związku z tym nad Bielskiem i w okolicy jest wyznaczone strefa w której nie można puszczać modeli rc? Chciałem podjechać na 3 Lipki ale nie wiem czy nie będzie problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Jest zakaz lotów. W sprawie lotów kontakt z kierownikiem lotów EPBA. Numer jest na stronie. Ewentualnie w aplikacji drone radar możesz zgłosić loty i uzyskać bądź nie uzyskać zgodę. Strefa zamknięta do 24.00 02.09.2018. No i logika mówi że lepiej nie latać kiedy tłok na niebie. Ja dzisiaj i jutro nie latam chociaż mieszkam parę kilometrów od lotniska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Lepiej sobie darować latanie przez te dwa dni. Ruch jest spory na niebie. Wojsko rezerwuje przestrzeń na dwa dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolo Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Dziękuje za wyjaśnienie. Właśnie jakoś też miałem przeczucie że dziś lepiej oglądać jak inni latają, a że nie do końca ogarniałem te mapy to wolałem się dopytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Odgrzewam temat. Czy w Bielsku-Białej i okolicach lata ktoś oprócz mnie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Generalnie ja ale ostatnio odbywa się to niezmiernie rzadko ze względu na chroniczny brak czasu i masę innych zainteresowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Generalnie ja ale ostatnio odbywa się to niezmiernie rzadko ze względu na chroniczny brak czasu i masę innych zainteresowań. Gdzie latasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolo Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Odgrzewam temat. Czy w Bielsku-Białej i okolicach lata ktoś oprócz mnie ??? Hej. Jak pisałem jestem w Bielsku. 1-2x w miesiącu na weekend. Planuje wygospodarować z tego 2 godzinki dla siebie na polatanie jak warunki pogodowe będą zacne. Z chęcią się odezwę następnym razem. Może uda się dogadać. Szczerze to przyda mi się ktoś z większym doświadczeniem . Ja stawiam pierwsze kroki po raz trzeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolo Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Hej, Sezon rozpoczęty . Lepiej późno niż później . Byłem dzisiaj na trzech lipkach. Trochę mnie zmyliła wysoka trawa. Myślałem że już wszystko zarosło. W sumie to dziękuje osobą które utrzymują kawałek lotniska. Jak pogoda dopisze, planuje być jeszcze w sobotę i niedziele z rana. Koło 7-9. Może ktoś dołączy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Hejo. Ja aktualnie latam na moim lotnisku przy domu w Wapienicy. Widziałem kiedyś modelarzy na Wygrabowicach w Międzyrzeczu. Czasami jadę do kumpli na lotnisko do Barwałdu. Jest tutaj temat na forum w grupie południe właśnie o tym lotnisku. Kto lata na 3 Lipkach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi